Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Biedrības «Latvietis» paziņojums
07.01.2010

Šis paziņojums tapis, izlasot Valža Rošāna atklāto vēstuli. No tās mēs uzzinām, ka, izmantojot šantāžu un draudus, viņu piespieda kļūt par Drošības policijas algotu ziņotāju. Naudas saņemšana ir ļoti būtiska, padarot savervēto ziņotāju par algotu nelieti.

Kāpēc pret mums ir iespējams šādi rīkoties? Tāpēc, ka mēs savu darbību bieži slēpjam gan no citām nacionālajām organizācijām, gan no pastāvošās varas. Diemžēl varai ir daudz lielākas iespējas mūs izsekot, nekā mums no tās noslēpties. Tādēļ aicinām saprātīgi pārskatīt mūsu darbošanās pamatprincipus. Neslēpsimies viens no otra un darbosimies atklāti. Ja mūsu patiesie nolūki ir tādi, par kuŗiem mums jākaunas un kuŗu dēļ jāslēpjas, tad no tiem jāatsakās. Ja darbosimies pilnīgi atklāti, pret mums nevarēs (un nevajadzēs) izmantot ne izsekošanu, ne iebaidīšanu, ne šantāžu, ne arī citas demokratiskā sabiedrībā nepieņemamas metodes.

Mēs aicinām arī citus savervētos rīkoties tikpat drosmīgi.


Biedrība «Latvietis»

Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Agija, Aldonis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».