Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Aicinājums
04.04.2011

Laikā, kad daudzus no mums nomāc nolemtība un bezcerības sajūta, aicinām nepadoties. Aicinām cīnīties.

Mūsu likstas izriet no vienaldzības, maldiem un nezināšanas. Kopā kliedēsim vienaldzību, dalīsimies informācijā un grausim maldus.

Katra mēneša pirmajā pirmdienā un sestdienā veidojam raidījumu ciklu «Būt latvietim». Tajā tiek runāts par visu, kas ir patiesi svarīgs un rūp latviešiem. Bet ar divām stundām mēnesī ir par maz, lai tam būtu ietekme.

Diemžēl, neesam tik bagāti, lai varētu pirkt raidlaiku TV un reklāmas laiku valsts radio. Bet mēs, ar jūsu palīdzību, varētu apmaksāt papildus radio «Merkurs» raidlaiku un panākt, lai mūsu raidījumus var klausīties, tajos piedalīties un līdzdarboties vairāk cilvēku. Tā mēs vairosim savas prasmes kļūsim labāki, gudrāki un varošāki.

Padomā, vai Tev būs liels zaudējums, ja atteiksies no vienas cigarešu paciņas un tās vērtību ziedosi raidījumam? Padomā, vai Tu daudz zaudēsi, ja atteiksies no alus pudeles un tai paredzēto naudu atdosi ziedojumā? Šādi varētu turpināt, bet būtība ir tā, ka, atsakoties no maznozīmīgiem sīkumiem, mēs visi kopā varam izdarīt lielas lietas.

Ziedo raidījumam «Būt latvietim» kaut mazumiņu, tikai tik, cik vari atļauties, un tas būs tavs ieguldījums latviskas Latvijas atjaunošanā.

Mēs būsim pateicīgi par vienu latu un pat mazāk. Jo viens lats ir viena ētera minūte. Padomā, ja pa vienam latam ziedos 1000 latviešu mēs praktiski bez ierobežojumiem regulāri varēsim raidīt patiesības vārdus.

Mērķis, kuru mēs gribētu sasniegt – lai pēc iespējas vairāk cilvēku sāktu paši domāt nevis akli pakļautos radio, televīzijas un laikrakstu sludināto globālisma un kosmopolītisma ideju ietekmei.

Arī tu vari palīdzēt kopējai lietai, iesniedzot mums savus priekšlikumus, ierosinājumus, un daloties ar informāciju. Pastāsti saviem draugiem par mūsu veidotajiem raidījumiem vai iegādājoties mūsu grāmatas un filmas.

Katrs atbalsts un līdzdalība ir svarīga turpmākai radioraidījumu veidošanai, jaunu filmu uzņemšanai un vērtīgu grāmatu izdošanai.

Latvieti, ja Tevi ir grūti, atrodi to latvieti, kuram ir vēl grūtāk un palīdzi viņam!

Ziedo ar pārskaitījumu:
Biedrība «Latvietis»
Reģ.nr. 40008041628
Latvijas Hipotēku un zemes banka, kods LHZB22
IBAN LV75LHZB1000018217002
vai sazinoties ar mums - latvietis@parks.lv, tālrunis 29247998.

Ir iespējams ziedot arī, izmantojot PayPal maksājumu karšu servisu:


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Ginta, Gunda, Gunta
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».