Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2013. gada 13. maija raidījums «Būt latvietim»
13.05.2013

Šoreiz audzināšanas jautājumiem veltīto raidījumu vada Alvils Bērziņš, jo priekšvēlēšanu aģitācijas likums liedz to darīt Edgaram Kramiņam, tāpēc viņš šoreiz aicināts kā viesis kopā ar vēl divām Latvijas Nacionālās skolotāju savienības pārstāvēm. Runājam par Skolotāju savienību un tās vadītāju. Runājam arī par šodienas izglītību – vai tiešām ir tā, ka audzēkņi nav sagatavoti tālākajām mācībām, pārnākot no iepriekšējā izglītības posma? Kas pie tā ir vainojams un kas novērš skolēnu un audzēkņu koncentrēšanos mācībām. Mēģinām saprast vai labāka ir individuāla pieeja katram skolēnam lielā klasē vai viena pieeja visiem nelielā klasē. Sapratīsim vai biežās izglītības reformas uzlabo izglītības sistēmu vai tieši otrādi – traucē efektīvai izglītības sistēmai.

Raidījumu vada Alvils Bērziņš, studijas viesi – Latvijas Nacionālās Skolotāju savienības priekšsēdētājs Edgars Kramiņš un divas LNSS Padomes locekles: mākslas maģistre Dace Blūma un pensionēta skolotāja Māra Dzērve.













Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Alfs, Bernadeta, Mintauts
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».