Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2013. gada 12. augusta raidījums «Būt latvietim». Augstākās izglītības kvalitāte.
12.08.2013

Augstākās izglītības sistēma un kvalitāte. Vai šodien augstākajā izglītībā Latvijā ir tā, ka negodīgākie un bezkaunīgākie kļūst par veiksmīgākajiem, dodas studēt uz prestižām augstskolām ārzemēs, kamēr centīgākie gadiem ilgi klanās naudas un varas priekšā, godina nereālus elkus nevis reālus sasniegumus, lai panāktu vismaz mazumiņu? Vai augstskolu darbība tagad balstās uz maz pielietojamu un pat nederīgu teoriju un prakse arī ir nozīmīga? Un vai pasniedzējiem ir ļauts realizēt savas ideja darbā vai tieši ierobežo viņu darbā? Ko studentam dod augstskola - vai students piedzīvo izaugsmi un vai to tiešām devusi augstskola un vai students augstskolā sevi papildina kā personību?

Raidījumu vada Edgars Kramiņš, raidījumā piedalās Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības augstskolu mūzikas un deju pedagoģijas katedras vadītāja, pedagoģijas zinātņu doktore Laimdota Krīvmane un Mārtiņš Krusts, kurš šoreiz pārstāv studējošo pusi.







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Fanija, Vēsma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».