Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2014. gada 1. septembra raidījums «Būt latvietim»
01.09.2014

Šoreiz raidījumā vairāki sarunu temati. Kas aizliegts latvietim, ir atļauts krievam? No tiem 100000 krievu, kas 9. maijā bļaustās pie Okupācijas pieminekļa Pārdaugavā, jādomā, vien pāris tūkstoši ir tādu, kas būtu gatavi X stundā rīkoties. No otras puses – vai «vien» pāris tūkstoši, vai «veseli» pāris tūkstoši?
Informējam par mūsu jauno akciju «Latvijas televīzija Austrumu pierobežā».
Tuvojas vēlēšanas. Paraudzīsimies uz šogad vēlēšanās piedāvāto. Vai tie ir spēki, kas tiešām vēlas ko darīt Latvijas labā? Pamodušies daži seni dinozauri, kuŗi jau vienreiz pamatīgi “aptīrīja” latviešus. Kas teicis, ka viņi to nedarīs vēl?
Noslēgumā - informātīvais kaŗš. Ko darīt ar Latvijas krieviem? Viņi Latvijas ziņas uztveŗ līdzīgi, kā kādu Krievijas provinces avīželi – kā vietējas nozīmes jaunumus. Savukārt ģeopolītisko informāciju kāri tveŗ no tiem pašiem Krievijas kaŗa propagandas avotiem. Kā cīnīties ar šo propagandu? Vai patiesība uzvarēs melus?

Šoreiz radio «Merkurs» studijā Edgars Kozlovskis, Leonards Inins un Alvils Bērziņš.







Raidījumu iespējams noklausīties šeit:

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Bārbala, Līksma
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».