Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Biedrības «Latvietis» paziņojumi
07.10.2015

Biedrības «Latvietis» paziņojums par nelegāliem imigrantiem


Šobrīd vairs netiek runāts par to, vai Latvijā jāizmitina nelegālie imigranti, bet gan par arvien lielāku to skaitu. Jau tiek spriests par to, pēc cik gadiem Latvijā būs pilnībā mainīta sabiedrības struktūra un latvieši kā polītisks jēdziens būs likvidēts. Nonāk pat līdz tādam absurdam, ka vārda «imigrants» lietošanu sāk uzskatīt par «naidīgu izpausmi».
Kamēr mums pūš miglu acīs par nevainīgiem bērniem un sievietēm, kuŗām mums jādod patvērums, pār veco, pārcivīlizēto Eiropu veļas «mums draudzīgās valsts kaŗaspēks» – labi sagatavotu islamistu kaujinieku ordas, kuŗas maskējas, izliekoties par bēgļiem un patvēruma meklētājiem. Drīz viņi sāks darboties – šaut, kaut, izvarot un spridzināt, iekrāsojot mums acīs pūsto miglu sarkanā krāsā. Tas būs tepat un īstenībā.
Romas imperija sabruka, savā pārcivīlizētībā nespējot pretoties barbaru ciltīm. Šķiet, arī Rietumeiropa nav gatava pretoties šīs jaunās «tautu staigāšanas» notikumiem. Mums, latviešiem, ir zināms, kas ir sarkanā migla; ir zināms, kas ir terrors. Tāpēc mums jāliek lietā visa sava vēsturiskā pieredze, lai sagatavotos šo «jauneiropiešu» uzņemšanai un jābūt gataviem vajadzības gadījumā aizstāvēt sevi, savas ģimenes, īpašumu, kā arī savu tautu.
Nesakiet, ka nebrīdinājām!

Biedrības «Latvietis» paziņojums par fotoizstādi «Maidana cilvēki»


2015. gada 6. oktobrī blakus Ministru kabinetam divi nelatvieši izpostīja tobrīd daļēji uzstādīto fotoizstādi «Maidana cilvēki». Tikai sabiedrības protestu dēļ policija beidzot sāka pildīt savus pienākumus un, kad aktīvisti pašu spēkiem jau bija sameklējuši vienu vainīgo, naktī uz 7. oktobri to aizturēja.
Vai šos naidu kurinošos elementus vazās pa tiesām vismaz kā Leonardu Inkinu un Daini Rūtenbergu, jeb tomēr lems, ka «nekas tāds jau nav noticis» – redzēsim. Dīvaini ir tas, ka Eiropas Savienības un NATO dalībvalstī 50 metrus no valdības ēkas gaišā dienas laikā divi treniņtērpos un maskās ģērbti, ar dunčiem bruņoti tipi var netraucēti demolēt mākslas izstādi un plēst citas valsts (Ukrainas) brīvības cīņu karogu. Jocīgā kārtā policija šo darbību laikā nav pat tuvumā redzama. Iedomāsimies līdzīgas darbības, teiksim, 50 metru attālumā no Baltā nama vai Bundestāga.
Un šādā valstī tiek runāts, ka varam droši uzņemt arabu pasaules imigrantus, starp kuŗiem būs arī terroristi.



Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Agija, Aldonis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».