Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Demagoģija - loģikas un patiesības noliedzēja
09.01.2006

Demagoģiju izmanto gadījumos, kad citādi nav iespējams noliegt vai sagrozīt loģikas spēku un patiesību, bet vēlamais mērķis par katru cenu jāīsteno.

Pētnieks un mediķis Upnera k-gs bija pievērsies eigēnikas zinātniskai apskatei un drosmīgi aprakstījis atziņas par eigēniku.

Pēc grāmatiņas par eigēniku iznākšanas dažas personas cēla traci, un visādiem paņēmieniem, izmantojot demagoģiskus secinājumus, centās pierādīt eigēnikas absurdu.

Neapšaubāmi, cilvēks, kas neko nezina par eigēniku un nezina, ko tas vispār nozīmē, noticēs «prāta» rakstiem, kur tiek pūsts no lielās taures par to, cik nežēlīga un absurda ir eigēnikas būtība.

Dievs radījis cilvēku ar domāšanas spējām un atstājis cilvēka ziņā pilnveidot sevi un sabiedrību tādu, kādu grib. Jebkura paaudze ir atbildīga par katras nākamās paaudzes nākotni!

Es gribētu, lai godīgi un patiesi atklātu statistiskos rādītājus par cilvēku attīstību vismaz 50 gadu periodā, norādot krituma vai pieauguma skaitļus šādās jomās: alkoholiķi, patērētais alkohols, narkomāni, Dauna slimnieki, dzimuši garīgi slimi (dauni), piedzimuši ar smagiem fiziskiem defektiem, norādot visu ģimeņu kopskaitu un to ģimeņu skaitu, kurās viņi piedzimuši.

Droši var teikt, ka rādītāji būs biedējoši.

Lielā mērā arī alkoholisma cēloņi ir iedzimtība.

Un kādus pēcnācējus var gaidīt no alkohola degradētiem cilvēkiem? Cik veselus pēcnācējus var gaidīt no iedzimti kropliem cilvēkiem?

Uzskata, ka šādiem pēcnācēju radītājiem, var kādreiz piedzimt attīstīts, normāls bērns; vai tad patiešām ir jārada simti cerībā, ka kāds starp tiem varbūt piedzims normāls?

Norādīt kā eigēnikas principu ievērošanas rezultātu faktu, ka nav vairs spartiešu, senajā Grieķijā pazīstamas ļaužu grupas, ir vistīrākā demagoģija. Kā zināms, bez spartiešiem no pasaules tautu skaita ir izzudušas daudzas mazas un lielas tautas, vismaz dažām no tām par izzušanas cēloņiem noteikti varētu atklāties tieši eigēnikas likumu sakarības. Norādīt, ka viduslaikos augstdzimušās ģimenes un kārtas gribējušas savu augstdzimtības pēctecību saglabāt, ievērojot eigēnikas principus, ir tīrās aplamības. Daudzkārt tieši viņi neievēroja eigēnikas vienkāršākos nosacījumus. Bieži precības notika pat tuvu radu starpā, piekopti arī citādi ģimeņu veidošanas un radniecības noturēšanas veidi, lai tikai saglabātu savus titulus un sarausto mantību.

Kam nav izdevīgi, lai tautas pareizi un pilnvērtīgi attīstītos? Tai cilvēku kārtai, kuras vēlmju piepildīšanai ir nepieciešami daudz jo daudz vergu. Ir zināms, ka mazattīstītus un «ieprogrammētus» ļaudis ir vieglāk paverdzināt. Iedomāsimies, ka sāk samazināties tieksme pēc alkohola. Rezultātā neiedomājamos apmēros samazināsies ienākumi tajos naudas maisos, ko tur spalvaina roka un kuros straumēm līst iekšā vergu ražotās vērtības.

Pašapzinīgā, fiziski veselīgā, garīgi bagātā un etniski viengabalainā tautā, kas tiesiski pilnībā nosaka savus likumus un kārtību šīs tautas vienīgajā valstī, kļūst aizvien grūtāk iespiesties un ērti iekārtoties pasaules kosmopolītiskajiem klaidoņiem - mantraušiem un dažādiem noziedzniekiem.

Fiziski pilnvērtīgā cilvēkā mājo veselīgs un attīstīts gars. Par to neapšaubāmi jādomā mūsu latviešu tautai!

Īsti no vergu važām sāksim atbrīvoties, kad to pilnībā sapratīsim!

Kurš gan labprātīgi vēlas vergot parazītisku subjektu labā? Tikai žēl, ka vairums cilvēku neapzinās savu vergu stāvokli, pat neskatoties uz to, ka vienā otrā gadījumā arī vergs spējis saraust sev ievērojamu turību.


Laimonis Gedrovičs


Vārda dienas
Laine, Raimonds, Vilnis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».