Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Neguli mājās - gulies uz ielas*
06.07.2006

Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā 100 praidistu "mieru" šogad nodrošināja 500 policistu. Austrumeiropā praidi jau kļuvuši par savdabīgu varas parādi, kad, izmantojot bruņotu specvienību pārspēku, valdības uzbrūk savas valsts pilsoņu vairākuma tradīcijām un gribai.

Es nospļaujos uz Eiroūnijas direktīvām, jo runa vairs nav pat par izvirtību, bet jau par manas tautas atlieku maniakalizāciju. Es nospļaujos arī uz dažādu teoloģisku konglomerātu bīskapiem un bīskapēm, kaligulizētām karalistēm, slaveniem eltondžoniem un citiem amorāliem streipuļotājiem.

Kad stāvējām uz barikādēm, domājām, ka demokrātija ir tautas vara. Šogad praidisti tautu gatavojas ņemt priekšā vēlreiz - pie Daugavas, Vecrīgā, cietoksnī, kuru pavisam nesen pārbūvējām par barikādēm.

Nav jātolerē viltībai, meliem, psiholoģiskai varmācībai un agresijai, ar kādu sodomīti grib panākt savu. Praids ir neiecietības provocēšana. Turpinot ar bruņotām vienībām aizstāvēt šos provokatorus, valdība veicina tautas vairākumu pārstāvošu grupu radikalizāciju, psiholoģiski sponsorējot vietējo terorismu nākotnē.

Praidi jau sen nav tikai karnevāliska manifestācija. Londonā notikušā "Eiropraida 2006" ierindā soļoja arī Latvijas sodomītu pārstāvji, lepni vēcinot mūsu valsts sarkanbaltsarkanos karogus. Apgānīta ir ne tikai varavīksne, nu jau arī Latvijas valsts simbols.

Aicinu visus nepieļaut geju, lezbiešu, biseksuāļu un transvestītu kārtējo manifestāciju Latvijā. Aicinu arī krievus, baltkrievus, ukraiņus, poļus, ebrejus, čigānus, armēņus un citus Latvijā dzīvojošo tautību ļaudis, kurus Eiropas institūcijas un mūsu varas pārstāvji atļaujas pielīdzināt seksuālajām minoritātēm.

Tautība, ādas krāsa, reliģiskā piederība un tieksme uz viendzimuma seksu nav viens un tas pats.

Neguli mājās - gulies uz ielas!


Kaspars Dimiters

* "Rīgas Praida 2006" gājiens paredzēts sestdien, 22.jūlija priekšpusdienā

Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Gints, Uvis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».