Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Dabūt ar putnu mēsliem ir bibliski
01.02.2008

Dabūt ar putnu mēsliem ir bibliski

jeb teksts Jāņa Dzelmes aizstāvībai

Jāni Dzelmi apsūdz kaku mešanā, cēlo mērķu klasiķa Staļina stilā grasoties tiesāt. Nu tikai ņems par pilnu kakām ceļā trāpījušos Sodomas seksuālo prakšu aizstāvju liecības un nu tik sodīs. Uh, kā «mīcītājam» Santam gribētos, ka metējs par, santaprāt, nekristīgo rīcību trāpītu būrī. Būtu ko zilo revolūcijas bosiem atskaitē ierakstīt, būtu ko geju webā līdzās anālā fistinga sludinājumiem ielikt.

Taču Vecās derības Maleahijas grāmatā stāv rakstīts:

«Un tagad, priesteri, šis aizrādījums ar pamācību domāts tieši jums: ja jūs negribat klausīt, nedz arī paši uz to raudzīties, lai jūs godātu Manu Vārdu, saka Tas Kungs Cebaots, tad Es raidīšu Savu lāstu pār jums un pārvērtīšu par lāstiem jūsu pašu svētības vārdus, jo jūs nemaz neņemat pie sirds un neliekat vērā Manus vārdus. Redzi, Es norāšu visu jūsu sēklu un sviedīšu mēslus jums sejā, jūsu svētku ziedojumu mēslus, un jūs kopā ar tiem tapsit aizslaucīti!» (Mal. 2:1-3)

Oriģināltekstā domāti putnu mēsli, kādi tie patiesībā arī esot bijuši – ievākti vistu fermā. Tā vismaz tenkoja antipraideru aprindās.

Tātad, sanāk, ka džeki rīkojās pēc savas ticības pārliecības, parādot savu biblisko attieksmi pret mācītājiem (priesteriem), kas negrib pareizi godāt Dieva Vārdu. Ja reiz Bībele Eirogeju savienībā vēl nav ar likumu aizliegta, ja vēl drīkstam to lietot kā alternatīvu mācību tai netikumības ideoloģijai, ko šobrīd sludina sekulārie ideologi, ja vēl Bībele tiek uzskatīta kā Eiropas kristīgās vēstures un morāles pamats, tad taču vēl ir jāpieļauj arī tāda iespēja, ka kādam pret Bībeles imperatīviem nostājušamies mācītājam trāpa ar biblisko kaku.

Šāds aspekts 100% netika apskatīts kakumetēju lietas izmeklēšanā. Tātad Jāni Dzelmi var droši attaisnot. Mierīgu sirdsapziņu mēs vēl drīkstam nostāties pret šiem afedrona deldētājiem. Viņu notiesāt grib «santanisti» un zilo lobijs.

Bet ja vainīgos jāatrod obligāti, vainas daļa jāuzņemas arī pašam Santam, Cālītim, Graufeldei, Eglītei, visiem teologiem un teoloģēm, kas anglikāņos atbalstīja geju mesas. Tieši viņi provocēja kristiešus uz šādu reakciju. Latvijā gadu tūkstošos ir koptas stingras, bibliskas kristietības tradīcijas, bez anālteoloģijas mīkstinājumiem. Šāda attieksme pret visu perverso mūsu pusē ir gadsimtos iekopta un gēnos pārmantota lieta. Pederastu ideoloģijas agresīvais apgreids mums bija kaut kas pārāk ekstrēms un ekskremantāls. Tātad, pie kaku mešanas sadursmēm vispirms vainīgi provokatori «santanisti».

Ja zilo lobijs mūsu valsts tiesu instancēs panāks, ka paraugprāva tomēr notiks un Jāni Dzelmi sodīs, tā būs neloģiska un ačgārna lieta. Kaku mešana no bibliskuma atkāpušos mācītāju virzienā ar Bībeles palīdzību ir pierādāma un attaisnojama. Tātad, Jānis Dzelme nav jātiesā.

Vispirms, augstie tiesu kungi un dāmas, pamēģiniet notiesāt Bībeli un panākt, ka tās imperatīvi tiek apšaubīti un šī grāmatu grāmata aizliegta. Reizē ar to ārpus likuma pasludiniet visus kristiešus un likvidējiet visas mūsu valsts kristīgās konfesijas, kas Bībeli izmanto kā pamatu savai mācībai.

Taču, kamēr te vēl it tā, kā ir, geju mesas atbalstošajiem teologiem jāsamierinās, ka arī turpmāk viņiem var trāpīt ne tikai kāds ass citāts no Bībeles, bet īsts un biblisks putnu kaku maisiņš.

Kaspars Dimiters

Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Laine, Raimonds, Vilnis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».