Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


2014. gada 12. maija raidījums «Būt latvietim». Pedagogu mītiņš.
12.05.2014

Šoreiz raidījums veltīts Latvijas Izglītības un Zinātnes darbinieku arodbiedrības rīkotajam skolotāju protesta gājienam un mītiņam. Vai ar šādām protesta formām vispār var ko panākt? Ko sagaidām no valdības un kas ir tas, ko nesadzirdējām? Kāpēc kolēģi no Eiropas arī satraucas par šeit esošo situāciju? Kādas varētu būt labas pedagoga atalgojuma variācijas un kāda pieredze ir citās valstīs? Vai var strādāt divas slodzes un vai valsts atmaksā pilnīgi visus izglītības darbinieka pienākumus? Un kādēļ neizskanēja neviens jautājums par izglītības kvalitāti, vai atalgojuma palielināšana arī uzlabotu kvalitāti? Raidījumā arī intervija ar Izglītības un Zinātnes ministri Inu Druvieti. Kādas ir sekas, ja amatu ieņem nepieredzējis ministrs?

Raidījumu vada Edgars Kramiņš, piedalās Latvijas Izglītības un Zinātnes darbinieku arodbiedrības eksperte vispārējās izglītības jautājumos Modra Jansone.

Ir iespējams lejuplādēt arī MP3 datni, nospiežot šeit.


Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Alīna, Rūsiņš, Sandris
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».