Latvietis

Autorizācija
Lietotājs:
Parole:
 
 

Kas valda valodu, valda prātu

Būt latvietim


Par nelegālo imigrantu uzņemšanu
06.08.2015

Latvijas valdība piekritusi uzņemt Latvijā nelegālos imigrantus, kuŗi devušies uz Eiropu labākas dzīves un pabalstu meklējumos. Lai tautai tas šķistu pieņemamāk, šie imigranti nosaukti polītiski korrekti par bēgļiem.

Neatkarīgi no skaidrojumiem, kāpēc šie labumu meklētāji būtu jāuzņem, biedrība «Latvietis» uzskata, ka tas apdraud latviešu tautas un Latvijas valsts pastāvēšanu, tādēļ nekādi imigranti mums nav vajadzīgi. Latviešu tautai jau okupācijas laikā ir uzspiesti 700000 kolonistu, kuŗi latviešu tautai ir lielākoties sveši un naidīgi.

Archibīskapa Zbigņeva Stankeviča paziņojums, ka, ja jau valdība negribot uzņemt bēgļus, tad tas jādara draudzēm, ir pret Dieva gribu, jo Dievs katrai tautai ierādījis zemi, kur dzīvot.

Latviešiem Dievs ierādījis mazu zemes gabaliņu pie Baltijas jūras - Latviju. Latviešu tauta var pastāvēt tikai latviskā vidē, taču latviska vide iespējama vien tad, ja latvieši savā tēvzemē ir vairākumā. Tāpēc – Latviju latviešiem!


Biedrība «Latvietis»

Komentāri

Komentārus pievienot var tikai reģistrētie lietotāji. Lūdzam autorizēties (lapas kreisajā malā) vai reģistrēties.


Vārda dienas
Ziedonis
 
  Versija 2.4.9. © 2005-2017 Biedrība «Latvietis». Visas šī darba tiesības aizsargātas.
Materiālu publicēšana bez saskaņošanas ar mājaslapas īpašnieku aizliegta. Jautājumu un ieteikumu gadījumā lūdzam sazināties ar biedrību «Latvietis».